L a d a t a a n ...

Tarjoan huolenpitopalvelua, jolla varmistan että sivusi tietoturva, ajantasaisuus ja laatu pysyvät aina tuoreena. Palvelun avulla WordPress päivitykset ja lisäosat pysyvät ajan tasalla myös jatkossakin. Palvelun hinta on 30€/kk (+ Alv) ja olen tukenasi vuoden jokaisena päivänä.

WordPress päivitykset

Hoidan jokaisena kuukautena WordPressin ja lisäosien päivitykset kuntoon. Päivitän tärkeät ja suurella huomiolla julkaistut tietoturvapäivitykset aina saman päivän aikana julkaisusta. On tärkeää pitää julkaisujärjestelmä päivitettynä, jotta kaikki toimii myös jatkossakin turvallisesti.

WordPressille julkaistaan uusia päivityksiä ja tietoturva-korjauksia kuukausittain, toisinaan useamminkin. Nämä päivitykset varmistavat, että kukaan ulkopuolinen ei pääse verkkosivuihisi käsiksi ja että jokainen lisäosa toimii kuten niiden pitääkin.

On tärkeää pitää julkaisujärjestelmä päivitettynä, jotta kaikki toimii myös jatkossakin turvallisesti.

Verkkosivujen sisältö ja elementit (lisäpalvelu 50€/h)

Haluaisitko muuttaa jotain tiettyjä kuvia tai esim. tekstejä ja et ole varma mistä tuo tapahtuu? Tai et vain halua käyttää itse aikaa verkkosivuihin vaan keskittyä tärkeimpään? Päivitän puolestasi verkkosivujen sisällön, kuvat ja muut tiedot. Tarjoan käyttöohjeiden lisäksi tukea puhelimen ja sähköpostin välityksellä ja pystyn tekemään pienet muutokset nopeasti. Sivupohjiin ja sisältötyyleihin pystyy tekemään myös pieniä muutoksia tarvittaessa aina käden käänteessä.

Hakukoneoptimointi kuukausittain (lisäpalvelu 50€/h)

Tarkkailen sivujesi avainsanoja ja sisältöä kuukausittain ja parannan verkkosivujen hakukonenäkyvyyttä, jotta asiakkaat löytävät juuri sinun verkkosivusi. Voit lukea itse hakukoneoptimoinnista lisää palvelussa verkkosivut.

Ota yhteyttä

Jätä puhelinnumerosi niin olen sinuun yhteydessä tunnin sisällä. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella tai soittaa suoraan puhelinnumeroon: 045-6506562.