L a d a t a a n ...

TIETOA MINUSTA

Kristofer Korhonen

Hei!

Mitä kuuluu? Mukavaa että olet tullut lukemaan tietoa kuka tätä kaikkea valmistaa. Nimeni on Kristofer Korhonen ja olen parikymppinen opiskelija Joensuussa. Opiskelen Karelian Ammattikorkeakoulussa kolmatta vuotta ja valmistun vuoden päästä Tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi (2018). Huh, paljon tarkkaa tietoa... Puretaanpa seuraavat asiat vähän helpommaksi.

Teen työni aina ammattitaidolla ja intohimoisesti. Tykkään opetella projekteissa aina lisää ja en koe mitään haastetta liian vaikeana kohdata. Ota yhteyttä ja katsotaan mitä voimme tehdä yhdessä projektillesi!

Kokemus:

  • Olen iät, ajat touhunnut internetin parissa. Olen ylläpitänyt koko nuoruuteni yhtä Suomen suosituinta Minecraft -palvelinta, jolla on vieraillut jo yli 43 000 suomalaista nuorta.
  • Kokemukseni on kertynyt opiskeluistani sekä kaikenlaisista vapaa-ajan projekteista. Olen opiskellut todella paljon asioita myös verkosta.
  • Olen tehnyt monia vapaa-ajan projekteja, jotka ovat näkyvillä portfoliossani.

Koulutus:

  • Ylioppilas | Joensuun Normaalikoulun Lukio (LUMA -linja)
  • Tieto- ja Viestintätekniikan insinööri | Karelian Ammattikorkeakoulu (2018)

Taidot:

  • Yleinen ohjelmointi (Java, C++, Python, ASP.NET, R)
  • Syvempi osaaminen ohjelmoinnissa: HTML, CSS, JAVASCRIPT, JQUERY, PHP, WORDPRESS
  • Verkkomarkkinointi (Facebook, Google adwords, Youtube, Instagram...)

Mistä nimi Melondia?

Varoitus: Saattaa sisältää blogin oloista tekstiä 🙂

Melondia juontaa juurensa vuoden 2010 nurkilta, jolloin perustimme kaverin kanssa Minecraft ”kaveriservun”. Kaikki on saanut alkunsa siitä, kun pelailimme tuolloin suosittua Minecraft peliä yhdessä. ”Kaveriservullemme” alkoi tulemaan jonkin verran muita pelaajia ja se lähtikin nousuun. Pelaajia tuli yhä enemmän ja keksimmekin nimen ”MelooniCraft” servullemme. Vuosien ajan käytimme tuota nimeä ja  kehitimme palvelinta, mutta jossain vaiheessa kaverini into loppui ja jatkoin ”MelooniCraftin” ylläpitämistä yksinään.

Olimme vuodessa 2012 kun päätin laajentaa Minecraft palvelintani suosion edetessä yhdestä palvelimesta lopulta yhteensä 10 palvelimen yhdeksi isoksi yhteisöksi. Tuon laajenemisen aikana tuli ajankohtaiseksi keksiä kuvaavampi nimi ja keksinkin Melondian edellisestä ”MelooniCraftista” ja jostain päähänpistosta diamond (joka liittyy Minecraft peliin).  Nimi vaikutti mukavalta ja päätyikin samalla myös yritykseni nimeksi.

Jostain päähänpistosta diamond (joka liittyy Minecraft peliin) syntyi nimi: Melon + diamond = Melondia.

Minecraft palvelimen ylläpitämisestä tuli suuri osa elämääni ja pääsinkin kehittämään Melondialle omia foorumeita, nettisivua ja muita verkkopalveluita. Tuo halu kehittyä verkkopalveluiden kehittämisessä syttyi sisimmässäni ja päädyinkin lukion jälkeen opiskelemaan alaa ammattikorkeakouluun. Vuosien varressa olen saanut todella paljon kokemusta verkkopalveluiden kehittämisestä ja nykyään se onkin intohimoni jota teen päivittäin.

Ota yhteyttä

Voit laittaa viestiä oheisen lomakkeen kautta tai jättää suoraan soittopyynnön.