L a d a t a a n ...

Verkkokauppa myy puolestasi vuoden jokaisena hetkenä, ilman erillistä henkilökuntaa. Suomalaiset kuluttajat ostavat tuotteitaan yhä useammin verkosta, sillä toimitus tuotteille tapahtuu jopa muutaman päivän sisällä ja tuotteiden valikoima verkossa on todella paljon laajempi.

Verkkokauppaa perustaessa huomioidaan kaikki samat asiat kuin verkkosivuja tehdessä, mutta toteutuksen yhteydessä huomioidaan erityisesti verkkokaupan toiminnallisuudet. Verkkokaupan perustaminen ei ole mikään pikku juttu ja perustan laittaminen kuntoon vie pidemmän aikaa. Suunnittelen verkkokauppasi ideasta valmiiseen toteutukseen asti!

Verkkokaupalla on todella suuri potentiaali ja sen avulla pystyykin tavoittamaan todella suuren yleisön. Verkkokaupan toiminnot pystyy automatisoimaan ja se helpottaakin tuotteiden toimitusta suoraan asiakkaan kotiovelle, sinun tarvitsee vain pitää huolta että tuotetta on saatavilla!

Suomalaiset kuluttajat ostavat tuotteitaan yhä useammin verkosta, sillä toimitus tuotteille tapahtuu jopa muutaman päivän sisällä ja tuotteiden valikoima verkossa on todella paljon laajempi.

Verkkokauppa ja verkkosivut samalle julkaisujärjestelmälle

Verkkokaupan perustaminen WordPress – WooCommerce ympäristön päälle takaa nopean ja helpon käytettävyyden. On järkevää, että verkkokauppa ja verkkosivut ovat samalla julkaisujärjestelmällä, ei turhia linkkejä eri alustojen välillä.

Maailmanlaajuisesti 28% kaikista verkkokaupoista käyttää WooCommercea.

WooCommerce

WooCommerce (+ WordPress) on maailman suosituin julkaisujärjestelmä verkkokaupoille ja se loistaakin sen kustoimointimahdollisuuksilla. 28% kaikista maailman verkkokaupoista käyttää WooCommercea verkkokauppansa alustanaan. Sen pystyy integroimaan moneen eri järjestelmään ja tarjoaakin monia automaattisia toimintoja tilausten etenemiseen ja seuraamiseen.

Tie verkkokaupan menestykseen

Verkkokaupan menestykseen vaikuttaa kattavat tuotetiedot, nopea ja toimiva asiakaspalvelu, edulliset toimitustavat, monipuoliset ja nopeat maksutavat ja verkkokaupan käytettävyys. On tärkeää tarjota asiakkaalle myös houkuttimia tilauksen tekemiseen ja hoitaa tilauksen toimitus loppuun asti kunnialla, jotta asiakas vierailisi verkkokaupassasi myös tuleivaisuudessa.

 

Ota yhteyttä niin lähdetään viemään liiketoimintaasi verkkoon!