L a d a t a a n ...

Joko yrityksesi julkisivulla on infonäyttöjä?

Infonäytöillä saat asiakkaan huomion heräämään ja mikä parasta, infonäytöistä pystyy tekemään helposti itse päivitettäviä. Infonäytöissä pystyy näyttämään vaikka minkälaista infoa kuten lounaslistaa, erilaisia mainoksia, huomiota herättävää grafiikkaa ja tekstejä.

Infonäyttö herättää huomiota ja pystyt muokkaan sisältöä itse, vaikka kotisohvaltasi.

Toteutan infonäyttöjä kahdella eri tavalla:

  • Päivitettävissä kotisohvalta verkon kautta, jolloin integrointi tehdään verkkosivuhin (Omiisi tai Melondian järjestelmään).
  • Päivitettävissä manuaalisesti USB-tikulla, mikäli näytön alueella ei ole saatavilla LAN tai WIFI yhteyttä.

 

Integroituna verkkosivuihin

Mikäli näytölle on saatavilla internet yhteys (Kaapelilla tai WIFI:llä), voidaan infonäytöistä tehdä helposti päivitettäviä suoraan verkon kautta. Tällöin näytölle voidaan laittaa näkymään verkkosivu, jota sinä pystyt päivittämään helposti vaikka puhelimellasi. Tällainen toteutustapa on todella joustava ja ei vaadi osaamista lähes lainkaan itse sisällön päivittäjältä.

Sopii parhaiten tapauksiin joissa sisältöä / mainoksia vaihdetaan useasti infonäyttöön.

USB tikulla

Mikäli internet -yhteyttä ei ole saatavilla infonäytön alueella, voidaan päivitettävyys toteuttaa USB-tikulla. Tällöin päivitettävyys tehdään manuaalisesti aina tietokoneen kautta.

Sopii parhaiten tapauksiin joissa sisältöä / mainoksia vaihdetaan harvoin, 1-2 kertaa vuoteen.

 

 

Ajastukset

Infonäyttöihin saa tehtyä käteviä ajastuksia jolloin tiettyihin kellonaikoihin voidaan näyttää eri mainosta kuin toiseen kellonaikaan. Näytöt saa myös olemaan päällä vain tiettyihin aikoihin, jolloin sähköä ei yön aikana kulu lainkaan.

Infonäytöt

Infonäyttöjä on paljon eri kokoja ja eri käyttötarkoituksiin sopivia. Ota yhteyttä ja katsotaan mikä ratkaisu sopisi juuri sinun tarkoituksiin! Esimerkkihintoja (Hinta määräytyy laitteen + toteutetun järjestelmän mukaan. Ei sis alv):

  • 32” perus infonäyttö: 400€ + USB -tikulla toimivuus: 99€ = 499€
  • 43” perus infonäyttö: 500€ + verkkosivuihin integrointi: 199€ = 699€
  • Kuukausihintainen ylläpitosopimus: 32” perus infonäyttö, integrointi verkkosivuihin, asennus ja sisällön päivitys: 99€ / kk ( + alkukustannukset 199€). Sopimus alkuun määräaikainen 6kk

Infonäytön voi ostaa periaatteessa mistä vain (kuten vaikkapa verkkokauppa.com) jonka jälkeen asennan järjestelmän käyttövalmiiksi. Autan mielelläni infonäytön hankkimisessa ja asennuksessa!

Ota yhteyttä

Jätä puhelinnumerosi niin olen sinuun yhteydessä tunnin sisällä. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella tai soittaa suoraan puhelinnumeroon: 045-6506562.