L a d a t a a n ...

Verkkosivut ovat pakollinen osa yrityksen ilmettä, niin suuren kuin pienenkin yrityksen. Laadukkaasti valmistetut kotisivut löytyvät hakukoneista oikeilla hetkillä ja sisältävät olennaista tietoa tarjotuista tuotteista/palveluista. Verkkosivujen sisällön tulee olla helposti muokattavaa ja niiden tulee integroitua saumattomasti yhteen muiden järjestelmien kanssa. Käytössä tulee olla myös ainoastaan siihen käyttötarkoitukseen kuuluvat osat, ei ylimääräisiä resursseja vieviä toimintoja.

Verkkosivujen tulee löytyä hakukoneista juuri sellaisella hetkellä kuin asiakas sitä etsii. Muuten palvelua/tuotetta etsivä asiakas ei tiedä edes sen olemassaolosta.

Tarjoan edistynyttä verkkosivujen kehitystä kaikille ja kaikenlaisiin projekteihin, edulliseen hintaan.

 

Kuinka verkkosivujen kehitys toteutetaan?

Verkkosivujen kehitys on projekti, johon osallistuu yleisimmin verkkopalveluita toteuttavan puolelta jopa kymmeniä eri henkilöitä. Pienemmissä projekteissa tällainen toimintatapa käy todella kalliiksi. Valitsemalla meidät, saat käyttöösi ketterän kahden hengen tiimin. Tämä avaa monia eri mahdollisuuksia ja pääsemme tavoitteisiin paljon kustannustehokkaammin. Pystymme toteuttamaan verkkosivut nopeasti ilman häsläilyjä ja projektia ei tarvitse käydä läpi monen eri henkilön kanssa.

Projekti alkaa yleisimmin palaverilla jossa määrittelemme tavoitteet. Tämän jälkeen aloitamme työn visuaalisen suunnittelun, jonka tulokset esittelen sinulle. Visuaalisen suunnittelun tavoitteena on tehdä verkkosivuista suunnitelma, jonka pohjalta toteutamme itse tekniset verkkosivut. Suunnitelman avulla säästämme aikaa itse teknisestä toteutusvaiheesta. Huomioimme suunnittelussa käyttäjäkokemuksen, verkkosivujen loogisen rakenteen ja helppokäyttöisyyden.

Kun olemme päättäneet visuaalisen suunnitelman olevan kunnossa, etenemme seuraavalle tasolle. Toteutamme verkkosivuston teknisen puolen, jonka jälkeen pääsemme julkaisemaan itse verkkosivun. Teknisessä toteutuksessa otan huomioon responsiivisuuden, hakukoneoptimoinnin ja helppokäyttöisyyden. Pystyt lisäksi muokkaamaan sivujen sisältöä tottakai myös itse. Tämän jälkeen koulutan sinua käyttämään verkkosivuja. Lisäksi toteutamme sivuista testauksen, jotta verkkosivut toimivat varmasti kaikilla laittella niin kuin pitää.

Lopuksi, kun molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä, lähetän tekemästäni työstä laskun. Kaikissa vaiheissa pystyt kommentoimaan ja pyytämään muutosta kehittämiini verkkosivuihin.

Asiakkaan tehtävänä verkkosivujen kehityksessä on kertoa projektin tavoitteista, tuottaa haluamansa sisältö verkkosivuille (tai antaa riittävät ohjeistukset sisällön tuottamiseen, mahdollisesti erilliseen hintaan) ja kommentoida projektin etenemistä.

 

WORDPRESS

WordPress on julkaisujärjestelmä, jota käytän yleisimmin verkkosivujen valmistukseen. WordPress on markkinoiden johtavin julkaisujärjestelmä jota käyttää 64.1% kaikista julkaisujärjestelmällä ylläpidetyistä verkkosivuista. WordPressiä pystyy kustomoimaan moniin eri tarkoituksiin ja muun muassa seuraavat suuret yritykset käyttävät wordpressiä julkaisujärjestelmänään: The New York Times, Mercedes Benz ja Sony Music (Kansanvälinen).

Miksi juuri WordPress?

HELPPOKÄYTTÖINEN

WordPressin käyttäminen on todella simppeliä, näet muutokset suoraan silmiesi edessä ja pystyt muokkaamaan haluamaasi kohtaa heti hiiren klikkauksella. Toteutan sivuston niin että käytössäsi on vain tarvittavat asetukset, ei ylimääräisiä vimpstaakkeleita.

TURVALLISUUS

Haluat varmasti, että verkkosivusi ovat turvassa tuossa valtavassa verkossa? WordPress on sellaisenaan yksi maailman turvallisimmista julkaisujärjestelmistä ja sitä pystyy hyödyntämään myös vaativiin turvallisuustapauksiin. Kaikkiin toteuttamiini sivuihin otan käyttöön myös erikoiset turvallisuusasetukset.

HAKUKONEOPTIMOINTI

On todella tärkeää, että verkkosivusi löytyvät eri hakukoneille. Ei ole olemassa suoraa ja lyhyttä reittiä hyville sijoille, mutta sijoitustaan pystyy parantamaan oikeilla työkaluilla. Google suosii WordPressiä ja onkin todella hyvä perusta verkkosivujen luontiin. Sisällön luominen WordPressissä on helppoa ja siihen tuleekin panostaa.

JULKINEN KÄYTETTÄVYYS

WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä ja sitä on kehittämässä tuhansia ammattilaisia ympäri maailmaa. Valitsiessa julkaisujärjestelmää kannattaa huomioida, ettei päädy suljetun järjestelmän loukkuun, sillä tällaiselle järjestelmälle ei välttämättä löydy jatkossa kehittäjää.

Suljetulla järjestelmällä tarkoitetaan järjestelmää, joka on jonkun palveluntarjoajan kehittämä, itse ohjelmoitu julkaisujärjestelmä. Avoin lähdekoodi toimii pitkällä tähtäimellä ja onkin tärkeää pysyä muuttuvan maailman mukana. Avoimen lähdekoodin järjestelmiin julkaistaan tärkeitä tietoturvapäivityksiä usein, wordpressiin kuukausittain, joka takaa turvallisen käytön.