Kotisivut Joensuusta

Helposti päivitettävät ja edulliset kotisivut

Rakennamme kustannustehokkaat kotisivut yli 10 vuoden ammattimaisella kokemuksella. Varmistamme, että ne toimivat nopeasti, niitä on helppo käyttää ja ne tukevat oikeasti sinun liiketoimintaasi.

Kotisivut Joensuu

Verkkosivut ovat pakollinen osa yrityksen löydettävyyttä, niin suuren kuin pienenkin yrityksen kohdalla. Laadukkaasti valmistetut kotisivut löytyvät hakukoneista oikealla hetkellä ja sisältävät olennaista tietoa tarjotuista tuotteista/palveluista. Verkkosivujen sisällön tulee olla helposti muokattavaa ja sivujen tulee integroitua saumattomasti yhteen muiden järjestelmien kanssa.

Kotisivujen tulee löytyä hakukoneista juuri sellaisella hetkellä kuin asiakas sitä etsii, esimerkiksi Joensuussa talonmaalausta etsivä asiakas haluaa löytää paikallisia, Joensuulaisia talonmaalaajia.

Tarjoamme verkkosivujen kehitystä yli 10 vuoden kokemuksella, aina kustannustehokkaaseen hintaan.

Kuinka verkkosivujen kehitys toteutetaan?

Verkkosivujen kehitys on monivaiheinen prosessi, joka vaatii tarkkaa suunnittelua, toteutusta ja testausta. Verkkosivujen kehitys tapahtuu meillä näin:

Verkkosivut Joensuu
Suunnittelu

Ensimmäinen vaihe on suunnitella verkkosivuston sisällöt. Tässä vaiheessa määritellään yhdessä sivuston tavoitteet, kohdeyleisö, sisältörakenne ja sivuston ulkoasu.

Toteutus

Tämän jälkeen pallo on meidän päässä. Toteutamme verkkosivuston teknisen puolen, jonka jälkeen pääsemme julkaisemaan itse verkkosivun. Teknisessä toteutuksessa otamme huomioon kotisivujen responsiivisuuden, hakukoneoptimoinnin ja helppokäyttöisyyden. Pystyt lisäksi muokkaamaan kotisivujen sisältöjä tottakai myös itse.

Testaus

Kun sivusto on rakennettu, se käy läpi perusteellisen testausvaiheen varmistaakseen, että se toimii odotetusti eri selaimissa ja laitteissa. Tässä vaiheessa tarkistetaan myös sivuston suorituskyky, turvallisuus ja käytettävyys.

Julkaisu ja ylläpito

Kun sivusto on testattu ja hyväksytty, se julkaistaan ja otetaan käyttöön.

Jokainen sivusto on erilainen, ja kehitysprosessi voi vaihdella projektin vaatimusten mukaan.

Rakennamme verkkosivut WordPressille

Rakennamme verkkosivut lähtökohtaisesti WordPressin päälle. WordPress on markkinoiden johtavin julkaisujärjestelmä jota käyttää yli 43 % kaikista maailman verkkosivuista. WordPressiä pystyy kustomoimaan moniin eri tarkoituksiin, ja muun muassa seuraavat suuret yritykset käyttävät WordPressiä julkaisujärjestelmänään: The New York TimesMercedes Benz ja Sony Music (Kansanvälinen).

Wordpress verkkosivut

HELPPOKÄYTTÖINEN

WordPressin käyttäminen on todella simppeliä, näet muutokset suoraan silmiesi edessä ja pystyt muokkaamaan haluamaasi kohtaa heti hiiren klikkauksella. Toteutamme sivuston niin, että käytössäsi on vain tarvittavat asetukset, ei ylimääräisiä vimpstaakkeleita.

TURVALLISUUS

Haluat varmasti, että verkkosivusi ovat turvassa tuossa valtavassa verkossa? WordPress on sellaisenaan yksi maailman turvallisimmista julkaisujärjestelmistä, ja sitä pystyy hyödyntämään myös vaativiin turvallisuustapauksiin. Kaikkiin toteuttamiimme sivuihin otamme käyttöön myös erityiset turvallisuusasetukset.

HAKUKONEOPTIMOINTI

On todella tärkeää, että verkkosivusi löytyvät eri hakukoneille. Ei ole olemassa suoraa ja lyhyttä reittiä hyville sijoille, mutta sijoitustaan pystyy parantamaan oikeilla työkaluilla. Google suosii WordPressiä, ja se onkin todella hyvä perusta verkkosivujen luontiin. Sisällön luominen WordPressissä on helppoa ja siihen tuleekin panostaa.

JULKINEN KÄYTETTÄVYYS

WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä ja sitä on kehittämässä tuhansia ammattilaisia ympäri maailmaa. Valitessasi julkaisujärjestelmää kannattaa huomioida, ettei päädy suljetun järjestelmän loukkuun, sillä tällaiselle järjestelmälle ei välttämättä löydy jatkossa kehittäjää.

Suljetulla järjestelmällä tarkoitetaan järjestelmää, joka on jonkun palveluntarjoajan kehittämä, itse ohjelmoitu julkaisujärjestelmä. Avoin lähdekoodi on kannattavaa pitkällä tähtäimellä, ja onkin tärkeää pysyä muuttuvan maailman mukana. Avoimen lähdekoodin järjestelmiin julkaistaan tärkeitä tietoturvapäivityksiä usein, WordPressiin kuukausittain, joka takaa turvallisen käytön.

Wordpress verkkosivut

Kotisivut yritykselle Joensuu

Rakennamme kotisivut Joensuussa. Sie voit olla Joensuusta tai mistä päin Suomea vaan. Joensuussa voidaan tavata kasvotusten, muuten ollaan kuulolla etäyhteyksin!

Tekemiämme töitä

Tässä muutamia tekemiämme kotisivuja Joensuussa

Haavis.fi laskeutumissivu
Haavis

Simppeli esittelysivu rakennusalan yritykselle

1 sivun kokonaisuus

Maurisivonen.fi kotisivut
Maurisivonen.fi

Rakensimme selkeät verkkosivut Joensuussa toimivalle psykoterapeutille.

2-3 sivun paketti

Ravintolapepe.fi verkkosivut
Ravintola Pepe

Laajempi kokonaisuus, joka sisälsi myös lounaslistojen integraation + tarjouspyyntölomakkeen

3-7 sivun kokonaisuus

Hinnasto

Meidän verkkosivu-paketit sisältävät verkkosivujen rakentamisen alusta loppuun asti. Ja vielä yhdessä sopimassa aikataulussa! Ohessa meidän kotisivujen hinta (hinnat alv 0%):

849 €

1 sivu

Yhden sivun kokonaisuus

Esittelee toiminnan napakasti
Sopii kun haluat että sinut löydetään verkosta
Sisältää kaiken avaimet käteen -periaatteella

1199 €

2-3 sivua

Muutaman sivun kokonaisuus

Etusivu ja muutama alasivu
Sopii hyvin yrityksen esittelyyn ja uusien asiakkaiden hankkimiseen
Sisältää kaiken avaimet käteen -periaatteella

1499 €

3-7 sivua

Laajempi kokonaisuus

Etusivu ja useampi eri alasivu
Sopii sinulle jos tarjoat useita eri palveluita
Sisältää kaiken avaimet käteen -periaatteella

Meidän kaikki kotisivu-paketit sisältävät:

Kotisivujen muokattavuuden. Eli mahdollisuuden muokata kotisivujen sisältöjä itse
Kotisivujen responsiivisuuden. Eli sivut toimii kaikilla eri kokoisilla laitteilla
Hakukoneoptimoinnin. Tekemämme verkkosivut sisältää sivujen perus-hakukoneoptimoinnin. Tämän avulla kotisivusi löytyy Googlesta eri hakusanoilla, kuten esimerkiksi kotisivut Joensuu
Kotisivujen julkaisun. Huolehdimme kotisivujen julkaisusta sinun kanssa sovittuun ajankohtaan. Huolehdimme myös web-hotellin asennuksesta
Perussisällöt. Nettisivuille voidaan lisätä perussisältöjä. Eli kuvaa, tekstiä, videoita ja yhteydenottolomakkeita. Vastaat nettisivujen teksteistä ja muista materiaaleista. Tarvittaessa voimme olla myös näiden kanssa apuna

Erikseen ostettavat ominaisuudet:
– Ajanvarauskalenterin lisäys kotisivuille alk. +300 €
– Verkkokaupan lisäys kotisivuille alk. + 500 €
– Ulkoisen palvelun lisäys kotisivuille (esim. iFrame-upotus tai lisäosa) +100 €
– Artikkelit toiminnon lisäys kotisivuille + 150€

Ota yhteyttä

Ole meihin yhteydessä niin keskustellaan lisää!

Kalevankatu 39b
Yhteydenottopyyntö

Vastaamme yleensä yhden arkipäivän aikana