Monipuolista minetystä!

Suomalaista minetystä jo vuodesta 2012. Ip: Melondia.fi Koe lisää rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään!

Valitse taustakuva

 1. Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota parhaan käyttökokemuksen sivuillamme. Jos jatkat sivustomme käyttöä, oletamme että hyväksyt ne. Lue lisää

Kitmelon varsijousi

Viestiketju osiossa 'Yleinen Melondia' , käynnistäjänä lolman_fin, 05.06.2015.

?

Uusi kitti vai nopeus takaisin?

 1. Uusi kitti (mvip)

  33.3%
 2. Nopeus takaisin

  66.7%
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Novahot

  Novahot Something New Melooni

  Viestejä:
  416
  Tykkäykset:
  450
  Pisteet:
  600
  Mc:
  Pikkupiru_
  Edelleenkin sanon tähän vastaan..
  Tämän hetkiset kitit ovat syntyneet erillisten testausten ja muutosten pohjalta. Sniper on kyllä vahva, mutta ei sitä nyt kovin vaikea tappaa ole.. Itse pelaan mieluummin Jousimiehenä kuin Sniperinä.

  Varsijousen uudelleen luonti tarkottaisi tätä: Kaikki muutkin kitit jouduttaisiin tarkistuttamaan ja testaamaan, Paljon korjauksia ja hienosäätöjä, useampaakin kittiä jouduttaisiin muuttamaan, pluginia päivittämään ja mahdolisesti KitMelonin huoltokatkoja...
  Miettikääpäs nyt tarkasti
   
 2. lolman_fin

  lolman_fin Modeloo Melooni

  Viestejä:
  338
  Tykkäykset:
  158
  Pisteet:
  385
  Mc:
  lolman_fin
  Siis taas kaikki on harhautunu tästä itse pääaiheesta. Ei ole mitään logiikkaa, että sniper on parempi kuin varsijousi!!! Pitäähän asialle jotain loogisuuden vuoks tehdä!!! Jos kaikin puolin yhtä hyvä tai huonompaan kittiin vaaditaan parempi vip... no logic!
   
 3. Magic_Eye

  Magic_Eye Emerald Vip Emerald

  Viestejä:
  20
  Tykkäykset:
  64
  Pisteet:
  52
  Mc:
  Magic_Eye
  Unohda ne vipit. Vippi ei saa vaikuttaa kitin tasoon. Useiden kittien joukossa on väkisinkin kittejä, jotka koetaan jotain toista kittiä paremmaksi. Meloonvip tuo vain yhden kittivaihtoehdon lisää. Se tosin on ymmärrettävää, että jotain kittiä (kuten vaikka nyt sitä varsijousta) muutettaisiin sen vähäisen suosion tai todella pienen sille kitille soveltuvan pelaajamäärän takia.

  Ja sitten siihen, että miten yksi ihminen voi todeta jonkun kitin huonoksi tai Op:ksi, kun ihmiset vaan ovat erilaisia. Kitti, joka soveltuu toiselle ei sovellu kenellekään toiselle aivan samalla lailla. Siksi kittien samantasoisuuden testaamiseen tarvitaan laaja joukko testattavia, joilta katsotaan tilastollinen keskivertotaso jokaiselle kitille (laaja ei tarkoita muutamaa asiantuntijaa tai kymmentä satunnaista pelaajaa).Tätä yritin aikaisemmissa viesteissä jo selittää. Nyt kun KitMelon-asia on esillä niin mielestäni foorumin henkilökunnan pitäisi tehdä erikseen kunnon osio KitMelonille. Kun sinne pelaajat postaavat kokemuksensa kaikista kiteistä listana ja perään "muuta palautetta" kohdan niin henkilökunta saa tilastotietoa kiteistä sen sijaan, että niistä valitettaisiin melondian chatissa ja tehtäisiin viestiketjuja yksittäisistä kiteistä.

  Pitää olla kittejä, jotka soveltuvat pelaajille, joilla on esimerkiksi nopeat refleksit, mutta huonompi tarkkuus, hyvä tarkkuus, mutta huonompi avaruudellinen hahmotuskyky, hyvä pelisilmä, mutta kömpelö käsi jne... Tämänhetkiset kuristaja, sniper ja jousimies ovat hyvin erilaisia ja uskoakseni melko hyvässä tasapainossa, mutta juuri tämä yksittäisten pelaajien ounastelu tulisi saada laajaksi tilastoksi tukemaan henkilökunnan ratkaisuja.

  Ja tämä siis ei tuo henkilökunnalle suurta kittienmuutosoperaatiota, koska sitä tilastotietoa kittien muuttamista varten ei vielä vähään aikaan saada tarpeeksi kattavaksi.
   
  Viimeksi muokattu: 17.06.2015
  Miksuli333, Mrlegostar ja T4TU_ tykkäävät tästä.
 4. lolman_fin

  lolman_fin Modeloo Melooni

  Viestejä:
  338
  Tykkäykset:
  158
  Pisteet:
  385
  Mc:
  lolman_fin
  No samban kaa testailtii niin sniperin voimakkaampi. Sama latausaika ja nopeus on sama... samat armorit... sniper on kaikin puolin yhtä hyvä tai parempi, niin mitä järkeä edes käyttää varsijousta???
   
 5. sipsi133

  sipsi133 Koodaaja Ylläpitäjä

  Viestejä:
  451
  Tykkäykset:
  546
  Pisteet:
  600
  Mc:
  sipsi133
  Varsijousi on nopeampi.
   
 6. Toadi

  Toadi Kerran Melondialainen, aina Melondialainen Emerald

  Viestejä:
  438
  Tykkäykset:
  317
  Pisteet:
  600
  Mc:
  Toadtoad1
  Varsijousen lataa nopeemmin yhä:Artist:
   
 7. Starly

  Starly Melooni Vip Melooni

  Viestejä:
  114
  Tykkäykset:
  132
  Pisteet:
  150
  Mc:
  Starly00
  Jaha, tämänkin viestiketjun voisi kai sitten lukita, kun väittelyä kuuluisi jatkaa pikkupiru01:den luomassa "Kitmelon" viestiketjussa, minne olisi tarkoitus koota kaikki ajatukset kitmelonista ja tämän mahdollisesta muokkaamisesta.

  Tätä varten on luotu yksi ja ainut viestiketju, että ylläpidon olisi helpompi katsoa tätä yleisesti, ei vain yhden tai muutaman pelaajan näkökulmasta. Toivottavasti ymmärsitte ja pystynme jatkamaan väittelyä asiallisesti uudessa viestiketjussa.

  Kiitos
   
  Miksuli333 tykkää tästä.
 8. lolman_fin

  lolman_fin Modeloo Melooni

  Viestejä:
  338
  Tykkäykset:
  158
  Pisteet:
  385
  Mc:
  lolman_fin
  No siis juoksunopeudessa nyt ei huomannut paljon mitään eroa ja varsijousen lataa 3 sek ja snipun 4 sek... mutta silti sniperillä 1 osuma tekee vain vähän vähemmän damagee kuin 2 varsijousella.
   
 9. Nitrous

  Nitrous beruna mies Melooni

  Viestejä:
  429
  Tykkäykset:
  218
  Pisteet:
  495
  Mc:
  Taikinakulho
  Kuristaja on iha iisi tappaa vaa ampuu raketinheittimestä raketin lähelle ja boom ja thats it.
   
 10. T4TU_

  T4TU_ Zombie Melooni

  Viestejä:
  556
  Tykkäykset:
  620
  Pisteet:
  600
  Mc:
  T4TU_
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.