Monipuolista minetystä!

Suomalaista minetystä jo vuodesta 2012. Ip: Melondia.fi Koe lisää rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään!

Valitse taustakuva

 1. Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota parhaan käyttökokemuksen sivuillamme. Jos jatkat sivustomme käyttöä, oletamme että hyväksyt ne. Lue lisää

Hylätty Espoo hakee warppia

Viestiketju osiossa 'Warphakemukset' , käynnistäjänä VicMcFly, 11.12.2016.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. VicMcFly

  VicMcFly Kerran melondialainen, aina melondialainen. Emerald

  Viestejä:
  33
  Tykkäykset:
  11
  Pisteet:
  27
  Mc:
  viiivi
  Hei!

  Haen
  kaupungilleni, Espoolle warppia.

  Tässä hieman tietoa Espoosta:

  Espoo on perustettu 4.11.2015 minun ja kavereitteni survival-talon ympärille. Siitä lähtien on Espoo kasvanut ja kasvaa edelleen. Ensimmäiset merkit asutuksesta Espoossa löytyykin Metsämaalta jossa tämä talo sijaitsee.

  Espoolla on ollut aikaisemmin kaksi muuta nimeä. Nämä nimet olivat: Talvila, ja myöhemmin Asbestila.
  Nämä nimet saattavat edelleen lukea joissakin paikoissa Espoossa.

  Espoon perustaja on VicMcFly/Vici/Viiivi/Vivi (rakkaalla lapsella on monta nimeä). Hän on edelleen kaupungin johtaja ja oikeastaan ainoa kaupungin johdon jäsen.

  Espoo sijaitsee meloonicraftin Main-maailman pohjoisosassa. Espoo on kartalla enimmäkseen etelä-pohjois -suuntaisen tien varrelle rakennettu. Toki muitakin teitä on kuten kuvista näkee.

  Espoon kaupungilla on oma joukkoliikenne yhtiö EKJL, eli Espoon kaupungin joukkoliikenne.

  Espoon kaupungintalolla asukkaat voivat rekisteröidä omia yrityksiä. Ennen rekisteröiminen maksoi 5000 MCD, mutta nykyään se on ilmaista.

  Espoosta on tulossa ns. "virallisempi" tai "kaupunkimaisempi"/realistisempi. Kaupunginhallinto ollaan perustamassa ja tekemässä kunnollinen maistraatti, pankki, isompi ja monipuolisempi kaupungintalo. Virallisemmat säännöt ja ohjeet sekä muita oikean kaupungin tarvitsemia asioita.

  Espoossa On noin 40 asukasta (38).

  Espoon rakennustyyli on pääosin 1950-2010 -luvun tyylinen. Tästä syystä, etenkin vanhat rakennukset saattavat olla tarkoituksella aika rumia.

  Espoon tiejärjestelmä on suhteellisen sekava, etenkin vanhoilla alueilla, jonka takia Espoon läpi kulkeekin metrolinja Etelä-Pohjois -suuntaisesti. Metroasemia on Metsämaalla, Keskustassa, Otaniemessä, Fallbackassa sekä Tapiolassa. Espooseen saattaa tulla toinenkin metrolinja Länsi-Itä -suuntaan.

  Espoo on jaettu kaupunginosiin. Tässä lueteltuna kaupunginosat, ensimmäisenä vanhin: Metsämaa, Keskusta, Otaniemi (ent. Poliisiniemi), Fallbacka, Tapiola, Gumböle, Mankkaa ja Jupperi.

  Tapiola on kuin Espoon toinen keskusta. Tapiolassa on elokuvateatteri, asuntoja, K-Market, Neste-Oil, bussivarikko, koulu sekä toimistoja. Tapiolassa sijaitsee monia maamerkkejä, kuten: Tapiontorni, Kino Tapiola ja Tapiolan koulu. Tapiolassa on metron kääntöpiste, ainakin toistaiseksi.

  Otaniemi on Espoon opiskelu- ja teollisuusaluetta. Otaniemessä on myös asuntoja sekä liiketilaa. Otaniemessä sijaitsee Poliisiammattikorkeakoulu (ent. Valtion poliisikoulu), AGA:n kaasutehdas sekä toimistorakennus, hyttitehdas ja vapaata teollisuuskiinteistöä. Otaniemessä sijaitsee Espoon ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa pankki.

  Metsämaa on Espoon ensimmäinen kaupunginosa josta kaikki alkoi. Metsämaalla oli suuret bileet samana päivänä kuin Kitmelon 2.0 julkaistiin. Metsämaalla on hieman liiketiloja, omakotitalotontteja, jättimäinen Cola-tölkki, sekä Metron pääteasema ja pieni varikko.

  Gumböle on Espoon "vanhakaupunki", jotai ei tosin olla vielä rakennettu. Rakennustyyli Gumbölessä on vanhanaikaista. Täällä suurin osa taloista tulee olemaan rakennettu puusta ja kivestä.

  Fallbacka, Espoon lähiö. Fallbackassa sijaitsee Espoon toistaiseksi isoin ostoskeskus ja isoin metroasema. Fallbackaa ollaan laajentamassa lähitulevaisuudessa. Fallbackassa tulee olemaan suhteellisen tiheää asutusta.

  Jupperi on Espoon slummi. Jupperissa on ruma ja sekalainen rakennustyyli. Jupperissa asuu köyhää väkeä. Jupperi sijaitsee Tapiolan ja Mankkaan kainalossa. Jupperista saa ilmaiseksi taloja, mutta luultavasti kukaan ei halua muuttaa sinne.

  Keskusta on Espoon sekalaisin kaupunginosa. Keskustassa on erittäin huonot liikenneyhteydet. Keskustasta menee kävely- sekä autotunneli Metsämaalle nykyään. Keskustassa on tällä hetkellä uudistus meneillään. Keskustasta puretaan taloja ja rakennetaan uusia tilalle. Esimerkiksi kaupungintalon kylkeen on noussut hiljattain 9-kerroksinen kerrostalo, jossa on toimistotiloja.
  Kaupungintalo, sekä vanha kunnantalo joka on tällä hetkellä asuntoina, sijaitsevat siis keskustassa.
  Keskustassa on toimistoja sekä asuntoja. Espoon malmikaivos sijaitsee keskustassa.

  Mankkaa on Espoon keskeneräinen kaupunginosa, jonne aiotaan rakentaa pääasiassa asuntoja. Mankkaalla on vasta teiden kartoitusta, eikä sinne pääse vielä muuttamaan vähään aikaan.

  Ympäri Espoota on joitakin hylättyjä rakennuksia tai vähäisellä käytöllä hylkäämisen partaalla olevia/käytöstä poistettavia rakennuksia. Esimerkiksi Otaniemessä on AGA:n vanha tehdas sekä vanha kivimökki metsässä. Nämä kaksi ovat hylättyjä. Keskustassa sijaitseva korkea tiilirakennus, eli vanha kaupungintalo saatetaan poistaa käytöstä.

  Espoossa tehdään tällä hetkellä paljon parannustöitä etenkin keskustan alueella. Liikenneyhteydet Metsämaalta/Keskustasta ovat erittäin huonot tällä hetkellä. Liikenneyhteyksistä yritetään saada kattavammat. Samalla kaupunkia laajennetaan pohjoisemmassa.

  Tässä linkit kuviin ja karttaan:

  Kuvat: http://imgur.com/a/1Nfzl
  Kartta: http://imgur.com/a/97y69

  Tähän loppuun vielä warp-pisteen tiedot:

  Warp-piste tulisi olemaan kaupungintalolla.

  Warp-pisteen koordinaatit: X: 3111 Y: 67 Z: -10273
  Kasvot kohti etelää.

  Myöhemmin jos ja kun uusi kaupungintalo rakennetaan, saatan hakea toisen warp-pisteen Tapiolaan.

  Espoo hakee asukkaita! Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä viiiviin kun hän on online. Jatkossa voi myös mennä warpin avulla Espooseen.

  Kiitos jos jaksoit lukea koko hakemuksen! Käythän katsomassa paikanpäällä jos kiinnostaa itse tutkia paikkoja.
   
  Huuqo tykkää tästä.
 2. Huuqo

  Huuqo Turku Melooni

  Viestejä:
  249
  Tykkäykset:
  257
  Pisteet:
  490
  Mc:
  Huuqo
  Espoolle ehdottomasti warppi. Mielestäni Espoolla on mahdollisuuksia vaikka mihin.
  WARPPI ESPOOLLE!
   
  VicMcFly tykkää tästä.
 3. lentsusan

  lentsusan Nököprinsessa Ylläpitäjä

  Viestejä:
  588
  Tykkäykset:
  777
  Pisteet:
  600
  Mc:
  lentsusan
  Olen pahoillani mutta hakemuksesi on hylätty sillä warppi vastaavien yhteisellä päätöksellä ole tarpeeksi johdonmukainen/yhteinäinen.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.