Monipuolista minetystä!

Suomalaista minetystä jo vuodesta 2012. Ip: Melondia.fi Koe lisää rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään!

Valitse taustakuva

 1. Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota parhaan käyttökokemuksen sivuillamme. Jos jatkat sivustomme käyttöä, oletamme että hyväksyt ne. Lue lisää

Hyväksytty Warp - Turku (uusi)

Viestiketju osiossa 'Warphakemukset' , käynnistäjänä Huuqo, 01.12.2016.

 1. Huuqo

  Huuqo Turku Melooni

  Viestejä:
  249
  Tykkäykset:
  257
  Pisteet:
  490
  Mc:
  Huuqo
  TURKU / ÅBO

  Hakisin warppia kaupungilleni, jonka nimi on Turku tai ruotsalaisittain Åbo. Asukkaita on 90. Kaupunkia on alettu rakentamaan marraskuussa 2015. Yhteensä kaupungin rakentamiseen on käytetty aikaa yli 2000-tuntia. Kaupungin rakennusteema on Europe. Kaupunki on nykyään "kahtiinjakautunutta" eli puhumme vanhasta ja uudesta Turusta. Ennen rakensimme rakennuksia todellisuudenmukaisesti, mutta nykyään tämän lisäksi panostamme käytännöllisyyteen, eli teemme keskisuuria taiteellisia muokkauksia pysyen rakennuksen oikeassa ulkonäössä.

  Rakennuksia kaupungissa on noin 40-50. Kylässä on paljon infrastruktuuria. Esimerkiksi meloonipankki, kaupungintalo, kauppoja, toimistoja, puistoja yms. Kaupungissa on selkeä tieverkosto, joka vie jokaiseen rakennukseen. Tietenkin. Warp-pisteelle on delikoitu jo alusta alkaen Turun rautatieasema, joka on myös kylän ensimmäinen rakennus. Rautatieasemalla on ohjeita ja sääntöjä asukkaille, jotka ovat kirjoitettu selkeällä suomen kielellä.

  Ollaan koitettu tehdä kaupunkia Melondian edustavimmaksi. Esimerkiksi luomalla tälle oma YouTube-kanava ja luomalla turvallinen, uniikki osakejärjestelmä.

  Rakennukset maksavat minulta ostettaessa 0$-1000000$. Kallein myymämme rakennus on ollut 1.5milj. Kaupungin hallinto, joka omistaa taloyhtiöitä Turusta myyvät selvästi halvemmalla rakennuksia ja antavat ilmaisia asuntoja. Kaupungissa toimii myös muutama muu yksityinen taloyhtiö, joilta saa asuntoja. Kaupungilla on myös ilmaisia asuntoja maan alla olevan slummialueen kasvun keskeyttämiseksi. Kaupunki kasvaa jatkuvasti ja saamme aina myytyä uudet rakennukset. Täten kaupungin talous on turvattua.

  Kaupungin hallinnolla on täydet oikeudet koska vain muokata tai takavarikoida omistamasi kiinteistö takaisin kaupungille. Tätä tapahtuu todella harvoin vain äärimmäisissä syissä, jolloin on mahdollista sovitella korvauksista.

  Ohjaamme
  päivittäin useita ihmisiä asunnoilleen ja vastaanotan jatkuvasti teleportti pyyntöjä johtuen siitä, että kaupungilla warppia ei ole. Warppi olisi äärimmäisen tärkeä kaupungille ja toivon, että hakemusta ei hylätä jonkin mitättömän, pienen yksityiskohdan takia, joka on helppo korjata koska tahansa.

  [​IMG]
  Turku kiittää :D
   
  NibuTheCat, Pix3li, MineWarrior98 ja nämä pelaajat tykkäävät tästä.
 2. lentsusan

  lentsusan Nököprinsessa Ylläpitäjä

  Viestejä:
  588
  Tykkäykset:
  777
  Pisteet:
  600
  Mc:
  lentsusan
  Kyä se nyt hyväksytyn puolelle menee koska kävin ite korjaamassa ne mitkä mua suututti :DDD
   
  Tempnator, AviatorJon, NibuTheCat ja nämä pelaajat tykkäävät tästä.