Monipuolista minetystä!

Suomalaista minetystä jo vuodesta 2012. Ip: Melondia.fi Koe lisää rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään!

Valitse taustakuva

 1. Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota parhaan käyttökokemuksen sivuillamme. Jos jatkat sivustomme käyttöä, oletamme että hyväksyt ne. Lue lisää

Tarinanne

Viestiketju osiossa 'Foorumipelit' , käynnistäjänä Viljaz, 01.11.2015.

 1. Viljaz

  Viljaz Pelaaja Pelaaja

  Viestejä:
  32
  Tykkäykset:
  62
  Pisteet:
  67
  Mc:
  Viljaz
  Elikkäs ideana on tehdä tarina omin sanoin jokainen erilainen jälkeenpäin tuleva arvostelee
  itse en keksi vielä... :3 mutta sekin tulee aloittakaa:eek:
   
 2. Monnine

  Monnine Æ Melooni

  Viestejä:
  796
  Tykkäykset:
  538
  Pisteet:
  600
  Mc:
  Monninen1
  Olipa kerran pixeli, mäkki, lentsu ja sipsi. He keksivät meloonin. Yhtenä päivänä he istuttivat meloonit. Niistä kasvoi melooni nimeltä melondia. Seuraavana päivänä he näkivät, että melooni oli niin iso että sitä kasvoi koko sen maailman alla. He tekivät siitä servun, ja meloonin nimi otettiin servun nimeksi.
  Seuraavana päivänä suunnilleen 500 pelaajaa istui vippikokouksessa. Siellä kaikki vanhat melondialaiset keksivät vipit. Tehtiin Hopea, Kulta, Timantti ja Emeraldi.

  Kymmenen päivän päästä melondiaan valittiin henkilökunta, jossa oli viisi pelaajaa ja perustajat.
  Henkilökuntaan valittiin seuraavana päivänä myös auttajat. Sen jälkeen tiimi perusti minipelit, kitmelonin ja melkein kaiken. Heille tuli mieleen kaksi uutta vippiä. Siten perustettiin MelooniVip Ja Special! Viikkojen kuluessa henkilökuntaa jäi eläkkeelle, ja he muuttivat eri puolille melondiaa.

  Pixelillä oli talonsa varastossa lista. Sieltä hän katsoi tehtävät. Warp PvP: On, Säännöt: On...
  Petit: On. Pitkä lista aikanaan täyttyi. Se laitettiin vitriiniin, mutta pixu huomasi yhden jutun! Meloonijuhlat puuttuvat! Joten sipsi, pixu, lentsu, mäkki ja uusi ylläpitolainen Mazi kokoontuivat pixelin kellariin suunnittelemaan. Keksittiin meloonijuhlat, monta pluginia ja kaikkea.
  Viikon päästä koko vanha ja uusi melondia suunnittelivat. Siellä oli 11000-ja kaikki lähettivät lappunsa pixelille! Pixelin piti hankkia parisataa uutta postilaatikkoa.

  Kun oli meloonijuhlien aika, kaikki juhlivat niin että seinät tärisivät. Siellä valittiin myös uusia henkilökuntalaisia. Hakemuksen tehneistä @hugoherman , @DeeCaaD , @Tylsis ja @lolman_fin kaikki pääsivät valvojiksi.

  Mutta sitten kaikki muuttui. Aiemmin illalla hyökännyt Herobrine oli hankkinut lisäjoukkoja!
  Siellä olivat Blokkidalekit, Israphelin creeperjoukot, withereitä, enderdragoneita, kaikki mobit, kaikki muu pahuus ja eläimet liittoutuneena! Melondialaiset taistelivat, saivat ulkoserveriläisiä apujoukkoja ja lopulta herobrinehautoja oli kaikkialla! Osa oli taistelijia, osa piiloutui pommisuojiin ja henkilökunnasta puolet taisteli etujoukoissa. Loput suunnittelivat bedrockin alaisessa hotellissa sotasuunnitelmia. Kaikki kuolleet respawnasivat Herobrinen vankilaan. Lopulta pixeli kehitti mahtavan Melongunin jonka kaikki loput 4000 saivat. Vihollisjoukkoja oli vielä 15001, mutta saimme tukea mojangilta ja mineplexiltä.

  Tappio.
  Vain 100 melondialaista ei ollut vankilassa. Mutta Sitten pixeli suunnitteli viimmeisien aineiden avulla 500 blokin korkuisen meloonitykin, jolla hän ampui. Viholliset spawnasivat melondian omaan vankilaan, ainoaan olemassa olevaan melondialaisten rakennukseen. Pixeli ampui tykillä...viuh...KAPUM! Vihollisen vankila repeytyi kahtia! Melondialaiset olivat voitolla!

  Kuitenkin herobrine omisti @MacJorma lta varastaman matkustajakoneensa, johon otettiin kaikki selviytyjät jotka eivät olleet vankilassa-1 witheri, 2 Creepereiden trooppia, 5 zombia, yksi timuarmuskele, haavoittunut silverfishi ja itse Herobrine ja Israphel. He suuntasivat meloonivankilalle. Yksi creepereistä oli kuitenkin pixun pommi, joka räjähti ja matkustajakone syöksyi maahan. Vain Herobrine, israphel ja haavoittunut silverfish selvisivät. Silverfish kuitenkin pian respawnasi vankilaan ja sanoi ensimmäisen sanan koko sokeritoukkien historiassa-Wut.

  Herobrine ja israphel taistelivat, mutta lopulta hävisivät ja luovuttivat. He vangittiin bedrock selleihin. Melondia oli voittanut. Kaikki iloitisivat ja rakensivat melondian uudelleen.
  Siitä lähti kukaan griefferi tai hackkeri ei ole kaatanut melondiaa. Ja melondiassa eletään nykyään tavallista arkea, kaiken kauniin ympäristön ja dalekinjäämien seassa.
  Sen pituinen (aika pitkä:D) se
   
  Nitrous tykkää tästä.
 3. maijaaho

  maijaaho Melooni Vip Melooni

  Viestejä:
  115
  Tykkäykset:
  57
  Pisteet:
  115
  Mc:
  MaijaAho
  en jaksanut lukea, mutta oli paljon hienoja kirjaimia joten IHAN MAHTAVA.
  omani, Olipa kerran poika joka osti minecraftin ja sitten hän pelasi melondiaa 24/7 aina ja ikuisesti, loppu!
   
  Toadi, T4TU_, Monnine ja nämä pelaajat tykkäävät tästä.
 4. Monnine

  Monnine Æ Melooni

  Viestejä:
  796
  Tykkäykset:
  538
  Pisteet:
  600
  Mc:
  Monninen1
  6/7 :D Lyhyt mutta jännä.

  Olipa kerran kissa, sillä oli lautanen. Kerran se aukaisi lautasensa ja lensi avaruuteen jossa oli kuu. Loppu.
   
 5. maijaaho

  maijaaho Melooni Vip Melooni

  Viestejä:
  115
  Tykkäykset:
  57
  Pisteet:
  115
  Mc:
  MaijaAho
  Aika kissamainen,
  Olipa kerran semmonen aasi, jolla oli korva huolia. Sitten tuli eläinlääkäri ja antoi aasille kuulolaitteen ja aasi kuuli taas itsensä ja muut, loppu.
   
 6. Nitrous

  Nitrous beruna mies Melooni

  Viestejä:
  429
  Tykkäykset:
  218
  Pisteet:
  495
  Mc:
  Taikinakulho
  Olipa kerran loppu. Loppu.
   
 7. Monnine

  Monnine Æ Melooni

  Viestejä:
  796
  Tykkäykset:
  538
  Pisteet:
  600
  Mc:
  Monninen1
  1/2 Lyhyt mutta tylsä
  Oli kerran kuu, siinä kasvoi puu joka oli tuu.
  Lobbuu!
   
 8. lolman_fin

  lolman_fin Modeloo Melooni

  Viestejä:
  338
  Tykkäykset:
  158
  Pisteet:
  385
  Mc:
  lolman_fin
  I r8 9/11
  Olipa kerran muttei toista kertaa. loppu.
   
 9. NibuTheCat

  NibuTheCat "Games are one of the pillars of my life.." Emerald

  Viestejä:
  174
  Tykkäykset:
  134
  Pisteet:
  165
  Mc:
  nibuos
  Aika troll siks 9/10

  Olipa kerran Melondian valtakunta. Siellä asui kyläläisiä joita kutsuttiin "pelaajiksi." Eräänä päivänä Melondiaan hyökkäsi Herobrine "pimeyden palvelija" hän langetti kirouksen Melondian ylle joka loi hänelle apureita ja muutti kyläläiset itsensä näkösiksi. Kyläläiset menivät kauhuun, todella suureen sellaiseen. Ja kuningas Pix3li ja nököprinsessa lentsusan suunnitteli seuraavaa siirtoaan taistelua kohden. Jotkin kyläläisistä teki hakemuksia jotta pääsisivät Melondian suojelioksi. MacJorma, Melondian yksi "pää" suojelia. Hän rakensi armeijaa vapaa ehtoisista kyläläisistä jotka halusi taistella loppuun asti. Monninen1 ja hugoherman olivat Melondian velhoja, he valmistivat kyläläisille "lumottuja" aseita joita osasivat vain lumota oikeat velhot. Suuri taistelu oli alkamassa nyt vain puuttui yksi asia... Nimittäin tietää missä herobrine piileksii. Juuri kun kaikki mietti, että missä hän on juuri silloin herobrinen apurit tuhosivat KAIKKI kyläläisten talot. Kyläläiset menivät pakokauhuun ja juoksivat sinne tänne apulaisten tuhotessa taloja. Tuntui siltä, että kaikki oli menetetty kunnes Pix3li keksi "Käytetään salaistavoimaa..." Pix3li sanoi päättäväisenä. "Mikä voima kysyi?" nököprinsessa. "Se Melondian yhteinen voima... Eli MELOONIVOIMA!" liittyi Monninen1 ja hugoherman keskusteluun. Melondian chattiin tuli viesti "Kaikki Melondialinnan keskiaulaan (toiselta nimeltään hubi.)" Kyläläiset tulivat aulaan ja Pix3li tokaisi kovaan ääneen "Kaikki ottakaa voima sisältänne joka tuli teille kun liityitte Melondiaan!!" kaikkien sisältä vähitellen tuli erinvärisiä "orbeja." ne lensivät korkealle ilmaan ja orbeista muodostuin melooni. Melooni räjähti ja orbeja lensi joka paikkaan ja samalla toi valoa Melondian pieneen mutta suureen valtakuntaan. Herobrine sai ikuiset bannit melondiaan ja hän ei enää koskaan tullut takaisin... Mutta miten apulaisgen kävi? He vieläkin olevat muuttuneet normaaleiksi zombeiksi ja heidät voi nähdä monesti tapettuna tain elävänä. Kaikki Melondia "osien" omistajat olivat koolla. Kaikilta tuli positiivistä palautetta kaikesta mitä tapahtui. Pix3li voiton kunniaksi järjestää joskus "Melooni -juhlat." Ne on monen kyläläisen lempijuhla. Ja niin Pix3li saa hallita Melondiaan yhä ja ikuisesti... Loppu!
   
 10. Monnine

  Monnine Æ Melooni

  Viestejä:
  796
  Tykkäykset:
  538
  Pisteet:
  600
  Mc:
  Monninen1
  60/60 koska olen siinä :Skype-Smoke: herobrine`s return :)
  Kerran oli nakki, toisen kerran audi sen päälle kakki.
   
  Viimeksi muokattu: 03.11.2015
 11. NibuTheCat

  NibuTheCat "Games are one of the pillars of my life.." Emerald

  Viestejä:
  174
  Tykkäykset:
  134
  Pisteet:
  165
  Mc:
  nibuos
  Velho monni :) 7/10 hauska
   
 12. maijaaho

  maijaaho Melooni Vip Melooni

  Viestejä:
  115
  Tykkäykset:
  57
  Pisteet:
  115
  Mc:
  MaijaAho
  En tajunnut juonta. :( 0/5...
  Olipakerran monnikala, joka piti pohjan nuolemisesta ja eräänä päivänä hän lupasi itselleen nuolevansa pohjaa aina. Myöhemmin monni nuoli pohjaa vain melkein koko elämänsä kunnes pohjasta löytyi melooni. Monni sai nuolla meloonia viimeiset elämänsä 10 minuuttia ja kuoli hymyillen. Loppu.
   
 13. lolman_fin

  lolman_fin Modeloo Melooni

  Viestejä:
  338
  Tykkäykset:
  158
  Pisteet:
  385
  Mc:
  lolman_fin
  xD 10/10 repesin oikeestikki.

  Olipa kerran (nökö)prinsessa lentsu. Hän eleli linnassa pelaten Steam pelejä. Eräänä päivänä hänen koneeseensa kumminkin tuli virus ja hänen virallinen avustajansa, sipsi133, alkoi korjaamaan konetta. Lentsulle tuli todella tylsää ja hän pyysi klovnia tulemaan viihdyttämään. MacKlovni ei onnistunut viihdyttämisessä, koska oli sekavassa tilassa Battlefield lanien jälkeen. Lentsu alkoi masentumaan kunnes sai koneensa kuntoon, mutta kuuli ettei voisi koskaan pelata Steam pelejä. Silloin hän oli juuri ragepäissään heittämässä tietokoneen linnan tornista alas, kunnes Pix3li tuli ja esitteli hänelle idenasa: Melondia. Lentsu tykästyi ideasta, koska hän halusi aina hallita jotain suurta. Nykyään hänen bannivaltikkansa heiluu tunneittain ja kaikki paitsi pelaajat ovat iloisia. Loppu.
   
  maijaaho ja Apu tykkäävät tästä.
 14. Monnine

  Monnine Æ Melooni

  Viestejä:
  796
  Tykkäykset:
  538
  Pisteet:
  600
  Mc:
  Monninen1
  Tuli kyl hymy suuhun ja tais olla pientä naurun poikastaki;)
  9/10 Pro :D
  Olipa kerran pelaaja nimeltä melooni, joka oli pixun ystävä. Kerran melooni söi meloonia, ja siihen se sitte loppu.
   
 15. maijaaho

  maijaaho Melooni Vip Melooni

  Viestejä:
  115
  Tykkäykset:
  57
  Pisteet:
  115
  Mc:
  MaijaAho
  Jaaha ai että tällästä meloonihuumoria.
  5/5 ☺

  Olipa toistamiseen kitmeloonin kehittäjä, joka kehitti kitmeloonia, mutta eräänä päivänä kitmelon valmistui ja julkaistiin.
   
 16. Viljaz

  Viljaz Pelaaja Pelaaja

  Viestejä:
  32
  Tykkäykset:
  62
  Pisteet:
  67
  Mc:
  Viljaz
  Oli melondian "keski aikaa" valon aikakausi toisella nimellään kaikki kuitenkin muuttui kun hän tuli pimeyden keskellä oli pyhiä taistelijoita itse Pixeli ja melondian palvelijoita joukko ja muutama tavallinen pelaaja yksi pelaaja joka oli etu joukoissa omisti mahtavan miekan tämä pelaaja on ViljazSakura hän kukisti pimeyden herran joukkoja nopeasti velho prinsessa Lentsusan kehitteli lientä jota taistelijat joisivat liemi auttoi voimien palautumisessa mutta sillä oli sivuvaikutuksia joita ei tarvitse mainita
  Pixeli päätti lähettää salamurhaajia Sipsi ja Viljaz toimivat tehtävässä heidän veitsensä kiiltelivät kuun valossa he suuntasivat kohti suurta salia joten kuten tiedosta he löysivät sängyn jossa makasi pimeyden herra he laittoivat puukkonsa hänen kurkulleen he eliminoivat pahimman uhkan joten muut sotilaat kukistivat joukot helposti melondia kehittyi ja nykyään sodat ovat unohdettu ja eletään rauhallisesti loppu
   
 17. Monnine

  Monnine Æ Melooni

  Viestejä:
  796
  Tykkäykset:
  538
  Pisteet:
  600
  Mc:
  Monninen1
  6/5 :D
  Olipa kerran kitmelonissa salaileva salami. Salami salaili salaista Suurtuohajaa, joka tuohtaisi kaiken. Lopulta pixu söi salamia. Thee end!
   
 18. Viljaz

  Viljaz Pelaaja Pelaaja

  Viestejä:
  32
  Tykkäykset:
  62
  Pisteet:
  67
  Mc:
  Viljaz
  6/5 aloitetaan nimeni on yume minä olin normaali 16 vuotias tyttö kunnes aloin tuntea jotain joka painoi minua maahan surua joka päivä päivältä kehittyi vihaksi viha kasvoi kasvamistaan se kohdistui perheeseeni ja ystäviini lopulta sain psyykkisiä ongelmia joskus tuli synkkä halu nähdä muiden kärsimystä aloin olemaan väkivaltainen ja hullun puolta kunnes hän tuli ja tasapainoitti elämääni yukimeshi joka oli viileä ja kylmä se riitti vuoden ajan mutta se ei ollut mitään aloin kärsimään vielä pahimmista psyykkisistä ongelmista joista yritin juosta pois eräänä päivänä joulukuuta olin jo ihan tarpeeksi kärsinyt ja päätin lopettaa kaiken se pieni minuutti pelasti minut sillä tunsin että minusta välitetään ruyto kaappasi minut sillan päältä ja syleili minua sitä hetkeä en unohda nykyään olen onnellisesti naimisissa ja minulla on tytär mutta joskus äänet valtaavat pääni loppu
   
 19. Viljaz

  Viljaz Pelaaja Pelaaja

  Viestejä:
  32
  Tykkäykset:
  62
  Pisteet:
  67
  Mc:
  Viljaz
  11/10 olin kiusattu ja yksinäinen joskus vain halusin saada ystävän toisinaan halusin vain olla yksin ja jättää kaiken taakseni mutta kiusaus jatkui ja jatkui ja mitä opettajat tekivät? Eivät mitään se lannisti minua enemmän kuin koskaan ennen mutta olin luova tyttö ja keskityin piirtelyyn ja opiskeluun sain aina hyviä koe numeroita mutta siitä huolimatta mua kiusattiin enemmän ja jätettiin ulkopuolelle ja ainoa pakokeino maailmasta oli pelaaminen siittä se riemu alkoi kun sain minecraftin ja löysin monta hyvää kaveria jotka eivät tuomitse minua enkä minä heitä parhaat ystävät tulivat melondiasta ja minä sain tuntea kuuluvani johonkin vähitellen aloin saamaan koulusta ystäviä ja kaikki oli hyvin kunnes me muutimme viroon ei yhtään ystävää tai kaveria mutta sitten hoksasin minulla on melondialaisia tukenani enkä menettänyt ystäviäni mitä tämä tosi tarina opettaa lapsille älkää kiusatko sillä jos et auta olet itsekkin kiusaaja
   
 20. Monnine

  Monnine Æ Melooni

  Viestejä:
  796
  Tykkäykset:
  538
  Pisteet:
  600
  Mc:
  Monninen1
  -_- Surullinen 4/5

  Olipa kerran kiertelevä hämähäkki, jonka nimi oli siivooja. Siivooja oli muuttunut endermanista spideriksi täytettyään 2 viikkoa. Siivooja oli aina omistajansa Monnehin kanssa reissuilla vanhan melondian yllä. Siivooja seurasi monneehia, ja lopulta monneeh pääsi hautaajakuntaan. Siivooja oli hyvä lemmikki, ja kokenut kolmet meloonijuhlat. Siivooja oli katsonut kun monneeh jailataan /back komennon käyttämisestä, ja ollut ensimmäisten joukossa uudessa maailmassa. Siivoojalla oli kolme eri kotia, ja se sai mennä mihin vain halusi. Pieni hämähäkki taisteli melondian puolesta monesti, ja auttoi herobrinen kukistuksessa. Siivooja on kierrellyt monissa kylissä ja paikoissa, pvpssä, ja koristellut joulukuusia. Siivooja sai kaksivuotislahjaksi monneehilta Viisauden Miekan. Niitä oli vain kaksi koko melondiassa. Siivooja heräsi eräänä aamuna vuonna ~ ja huomasi että monneeh oli kuollut. Hän hautasi monneehin pihallensa ja oli surullinen vaikka olikin yksi melondian rikkaimmista perijöistä ja vaikutusvaltainen.

  Parin vuoden päästä pahan ylikanslia oli hyökännyt melondiaan. He olivat laittaneet ydinpommeja kaikkialle. Siivooja oli hädissään, suojeli melondian väkeä. Siivooja keräsi kaikki ydinpommit ja vei ne deaktivoitaviksi. Hän tietämättään vei ne Pahuuden Ylikanslialle! Siivooja tuhosi miekallaan ylikansliasta osan, (Heitä oli yli 9000) ja sitten uupui. Siivooja ei tiennyt mitä tehdä. Sitten hän sai idean! Hän meni kauemmas suuresta salista, hetkessä sujautti miekkansa kattoon ja katto sortui. Siivooja vahingoittui vain vähän, ja oli kaukana kun ydinpommit räjähtivät tuhoamalla koko kanslian jäsenistön täysin.

  Kun pixeli kuuli tästä, hän kutsui kaikki koolle ja siivooja sai pixun ylpeysmitalin ja suurimman ja hienoimman talon melondian keskuskaupungista. Siellä siivooja asui vuosia, resetti tuli mutta kaupunki siirrettiin. Lopulta siivooja tuli vanhaksi ja kuoli rauhallisesti kansan sankarina. Siivooja haudattiin sen talon pihalle, monneehin viereen ja tähän päivään saakka kunnioitetaan siivoojan urotöitä ja palvotaan hänen haudallaan. Siivoojan perijät omistavat nyt kartanon, eli SiivousApuri ja CleanerSpider. Kaupunki on vielä tänäänkin pääkaupunki.
  L0BBU!