Monipuolista minetystä!

Suomalaista minetystä jo vuodesta 2012. Ip: Melondia.fi Koe lisää rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään!

Valitse taustakuva

  1. Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota parhaan käyttökokemuksen sivuillamme. Jos jatkat sivustomme käyttöä, oletamme että hyväksyt ne. Lue lisää

Five nights at Freddy's

Viestiketju osiossa 'Muut pelit' , käynnistäjänä Samppao2, 25.10.2014.

  1. Samppao2

    Samppao2 Collector Melooni

    Viestejä:
    536
    Tykkäykset:
    781
    Pisteet:
    600
    Mc:
    Samppao2
    Huomautan tässä heti alkuun että en olisi tehnyt tästä viestiketjua ellen olisi huomannut sitä kuinka suosittu tämä on pelaajien keskuudessa. En itse tykkää kyseisestä pelistä paljoa mutta tein tämän koska monet teistä pitävät.
    Tässä viestiketjussa voit keskustella pelaajien kanssa ainakin Melondian pelaajien keskuudessa suositusta Five nights at Freddy's kauhupelistä. Voit jakaa mietteitäsi pelistä ja kertoa omista kokemuksistasi, esimerkiksi kuinka pitkälle olet pelissä päässyt. Itse olen pelannut vain pari kertaa ja olen (ihmeen kaupalla) päässyt kolmanteen yöhön saakka.

    Huomautan loppuun vielä sen verran että vaikka peli on kauhuteemainen ja ikärajaltaan korkeampi kuin muut pelit täällä "muut pelit" osiossa, pidäthän silti kielenkäyttösi kurissa.
    [​IMG]
    En suosittele peliä kaikille, varsinkaan nuorille ja herkkähermoisille. Huomautan tämän vain että minua ei voi syyttää jos menee pelaamaan.
     
  2. Monnine

    Monnine Æ Melooni

    Viestejä:
    796
    Tykkäykset:
    538
    Pisteet:
    600
    Mc:
    Monninen1
    En itse pelaa koska en tykkää k12 peleistä (mutta elokuvista k12-k16 kyllä tykkään):D
    Kaveri sanoi että se "ei ole pelottava vaan hassu"...Kun toinen kaveri kysyi minkälainen se on...
     
    Miksuli333 tykkää tästä.
  3. jerkkui

    jerkkui Emerald Vip Emerald

    Viestejä:
    14
    Tykkäykset:
    15
    Pisteet:
    42
    Mc:
    jerkkui
    Omasta mielestä iha kiva peli, hieman jännittävä, omasta mielestä ei pelottava, ekalla keralla säikähin pari kertaa, mutta ei se nyt enää ole, peli on kuitenki aika tylsä vähäaja päästä, jote ei sitä enää jaksa.
     
  4. Erzuli12

    Erzuli12 Entisen Safarikylän Omistaja, Hyvästi Melondia Melooni

    Viestejä:
    33
    Tykkäykset:
    60
    Pisteet:
    52
    Mc:
    Erzuli12
    Pelaan, peli on IHAN MAHTAVA! Pelottava peli joka perustuu täydelliseen säikäytykseen... Ihmeellistä että yksi henkilö on saanut koko pelin aikaan.
     
    Toadi tykkää tästä.
  5. Blazma

    Blazma Pelaaja Pelaaja

    Viestejä:
    2
    Tykkäykset:
    0
    Pisteet:
    2
    Mc:
    plasmatvandr
    Mulle kyseinen peli vähä liian yksinkertainen, Suoraansanottuna tylsä :D
     
  6. Kaneli_FIN

    Kaneli_FIN Teiniangsti Emerald

    Viestejä:
    108
    Tykkäykset:
    46
    Pisteet:
    47
    Mc:
    Ippenatorr
    Aika pelottava peli aluksi, mutta kun tottuu niihin kun ne hyökkää niin ottaa enemmän vaa kaaliin kun pelottaa. En ole tuota ykköstä koskaan pelannut, mutta kakkosta kyllä (videoita toki ykkösestä olen nähnyt) Odotan innolla FNAF kolmosta, koska tuo taustatarina on kiehtova. Vaikka nuori olenkin niin silti jotenkin tämä on kiehtova/hauska peli. Olen katsonut sellaisen youtubettajan videoita kun "mkgamerr" ja hän on pelannut tietääkseni kummatki FNAFit viidenteen yöhön(?) Katsoin myös hänen pelien salaisuuksia ja sen ansiosta tiedän pelin taustatarinasta aika paljon :Bookworm: Myös se on aika jännä juttu, että ykkösen tapahtumat sijoittuvat kakkosen jälkeen (eli tavallaa FNAF 2 sopisi esiosapeliksi) Jossain kakkospelin puheluissa (5 tai 4 yön puheluissa kai, mutta älkää tappako minua jos olen väärässä :Hungover:) mainitaan, että paikka tultaisiin sulkemaan. Sitten vähän eteenpäin tuosta puhelusta, mainitaan että paikka avattaisiin uudelleen pienemmällä budjetilla. Se tosiaan selittää ykköspelin powerin, ja sen että ykkösessä on vähemmän huoneita. Kakkosessa on myös kiinnostavia robotteja, kuten Mangol, Marionette ja aina yhtä ärsyttävä BALLOON BOY (no nehän ne ainoat ovatkin :p paitsi jossei toy chikaa, bonnieta tai feddyä lasketa mukaan) Ja toivottavasti FNAF kolmosessa selviää paaljon paaaaaaaaaaaaljoooooooooooon lisää taustatarinasta. (Muuten unohdin vielä sanoa, että huomaa myöskin kun saat sen shekin, että kakkosessa vuosi on 1878 <-- tai joku tollanen, ja ykkösessä saat shekkisi tuhat yhdeksänsataa jotain)
     
    Viimeksi muokattu: 11.01.2015
  7. Sopuli101

    Sopuli101 MelooniVip - Speciaali Melooni

    Viestejä:
    259
    Tykkäykset:
    275
    Pisteet:
    385
    Mc:
    Sopuli101
    Enpä ole koskaan kyseistä peliä pelannut, jos Melondiassa olevia Minecraft versiota ei lasketa. :D
     
    Miksuli333 tykkää tästä.
  8. Miinaharava

    Miinaharava Emerald Vip Emerald

    Viestejä:
    15
    Tykkäykset:
    5
    Pisteet:
    32
    Mc:
    Miinaharava
    Liian pelottava tälläselle pikkulikalle.
     
  9. Kaneli_FIN

    Kaneli_FIN Teiniangsti Emerald

    Viestejä:
    108
    Tykkäykset:
    46
    Pisteet:
    47
    Mc:
    Ippenatorr
    Nyt kun kolmonenkin on ilmestynyt, olen ihan täpinöissäni miten tarina jatkuu :eek: Tälläkertaa ei ole vanha tuttu pizzapaikka vaan huvipuiston kauhutalo. Sen tiedän että joka nightin jälkeen tulee minigame ja niiden perusteella saa "bad ending" "normal ending" ja "good ending" mutta siihen liittyy se, että kameroissa pitää painaa erilaisia juttuja päästäkseen antamaan itkevän lapsen sielulle kakkua. Esimerkkinä voi toimia phantom cupcaket joita kaikkia pitää painaa päästäkseen yhteen easter egg minigameen. Myös tietääkseni purple guy tungettiin Spingtrapin (se uusi hahmo) sisään. Sitten pelin jumpscareihin. Tässä pelissä hyökkäävät BB, Foxy, Freddy, Chica, Marionette ja Mangle joka ei tee sinulle mitään, se vain kurkistaa. Spingtrap on ainoa joka voi tappaa sinut ja muut ovat ikäänkuin "hallusinaatioita" Ja täytyy myöntää ekaa kertaa katsoessani peliä Englanninkieliseltä pelaajalta pelästyin BB:n hyökkäystä. Ja oikeastaan se ei voi olla Balloon Boy, koska se on siinä korissa missä kaikki toy versiot ovat. Sen on siis oltava Balloon Girl. Balloon Girlin voi nähtä kakkosessa kurkkimassa pöydän alla (ERITTÄIN VÄHÄLLÄ TODENNÄKÖISYYDELLÄ) Sitten siinä on se sellainen virhesysteemi.
    [​IMG] (jos ei näy kokonaisena, laittakaa linkki selaimeen)
    Tuohon tulee tuo error juttu ja kun kahdessa tai useammassa on error, voit sinä painaa reboot all. Kuitenkin sillä välin Spingtrap voi hiipiä siitä ikkunan takaa huoneeseen ja tappaa sinut. Ja sen miten spingtrapin hyökkäyksen voi estää, on mennä niihin venttiileihin ja lukita ne jos se spingtrap on siellä. Kuitenkaan se ei auta jos se kyylää sua lasin läpi. Ja tämä peli sijoittuu 30-vuotta tulevaisuuteen. Ja maininta siitä että kaikkien animatronicien paitsi Spingtrapin nimen edessä on "phantom" eli siis phantom Chica, phantom Freddy yms.
     
  10. .:Celkku:.

    .:Celkku:. TITTELI! Timantti

    Viestejä:
    9
    Tykkäykset:
    2
    Pisteet:
    17
    Mc:
    CELKKU
    Oon vasta 10-v ja tykkään paljon kauhupeleistä varsinkin five Nights at Freddys!! En oo koskaa pelannu kyl sitä joten en tiiä miltä tuntuu :DD
     
  11. Viljaz

    Viljaz Pelaaja Pelaaja

    Viestejä:
    32
    Tykkäykset:
    62
    Pisteet:
    67
    Mc:
    Viljaz
    ite oln fnafia paljon pelannut ja olen sitä mieltä että peli on loistava! tarina on mahtava kolmonen avas monia lukkoja mutta mysteereitä on vielä paljon kukaan ei tiedä kaikkea paitsi pelin kehittäjä on han se ravintola ollut olemassa kauhutalokin on mutta mikä on se lanka joka purkaa kaiken o_O
     
  12. Tatittaja

    Tatittaja Pelaaja Pelaaja

    Viestejä:
    4
    Tykkäykset:
    7
    Pisteet:
    7
    Mc:
    MlgTatti
    Pelin päätarkoitus itsellä on mennyt tarinan selvittelyksi... jopa tarina itsessään on jo alkanut kuullostaa jännittävämmältä kuin peli (sekavaa)

    En pysty odottamaan viimeistä osaa vielä puoli vuotta pelistä :D
     
  13. Nitrous

    Nitrous beruna mies Melooni

    Viestejä:
    429
    Tykkäykset:
    218
    Pisteet:
    495
    Mc:
    Taikinakulho
    Oon kattonu ku glyffi ja Master pelaa FnAF (Five nights At Freddy's)
     
  14. heka680

    heka680 Pelaaja Pelaaja

    Viestejä:
    1
    Tykkäykset:
    0
    Pisteet:
    2
    Mc:
    heka680
    pidän itsekin pelistä ja olen tykännyt selvittää pelin salaisia faktoja kuten että pelin kehittäjä scottmccarthon itse ääninäyttelee phoneguyta
     
  15. Nitrous

    Nitrous beruna mies Melooni

    Viestejä:
    429
    Tykkäykset:
    218
    Pisteet:
    495
    Mc:
    Taikinakulho
    Katon iha hirveesti FNaF Wikii. (Oon 8v Ja ne jumpscaret ei ees pelota : D
     
  16. Nitrous

    Nitrous beruna mies Melooni

    Viestejä:
    429
    Tykkäykset:
    218
    Pisteet:
    495
    Mc:
    Taikinakulho