Monipuolista minetystä!

Suomalaista minetystä jo vuodesta 2012. Ip: Melondia.fi Koe lisää rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään!

Valitse taustakuva

  1. Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota parhaan käyttökokemuksen sivuillamme. Jos jatkat sivustomme käyttöä, oletamme että hyväksyt ne. Lue lisää

~KitPvp ja aseet~ mappi #2 - Ongelmia

Viestiketju osiossa 'Yleinen Melondia' , käynnistäjänä Starly, 17.06.2015.

?

Pitäisikö muutoksia tapahtua?

Poll closed 08.07.2015.
  1. Ei

    1 ääntä
    16.7%
  2. Kyllä

    5 ääntä
    83.3%
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
  1. Starly

    Starly Melooni Vip Melooni

    Viestejä:
    114
    Tykkäykset:
    132
    Pisteet:
    150
    Mc:
    Starly00
    Kyllä, olen huomannut, että tämän tapaisia viestiketjuja tänne on tullutkin, mutta mielestäni näissä ei olla kerrottu ongelmia tarpeeksi yksityiskohtaisesti tai tarpeeksi monipuolisesti. KitPvp ja aseet mappi #2 on todellinen taidonnäyte MacJorman rakennustaidoista. Mutta kenttä on tuottanut monille väärinymmärryksiä, epäselvyyksiä ynnä muuta. Tämän seuraavan lauseen kirjoitan tähän vain, koska muutamilla henkilöillä on tapana kysyä tätä varsin tarpeetonta ja mielestäni epäolennaista asiaa; "Mihin pyrit tällä?" Pyrin tällä saamaan aikaan muutoksia, sekä selvennyksiä kyseenalaisille asioille. Jos muutoksia ei tapahdu, olen todella ihmeissäni. Toivottavasti kukaan ei vastaa viestiketjuun ennen kuin on lukenut koko viestini.


    Aloitus
    Kun menet ~KitPvp ja aseet~ mappi #2 portaaliin valitsemaan kittiäsi, saatat epäonneksesi huomata, että toinen pelaaja tappaa sinut ennen kuin pääset edes PvP-alueelle. Ilmeisesti pelaaja, joka sinut onnistuu Spawnilla tappamaan, käyttää Salama kittiä. En tiedä onko asiaan vielä puututtu, mutta jos ei, olisi jo aika korjata tämä virhe.


    Kit-arvot sekaisin?
    On olemassa jo nyt paljon aiheita juuri tästä, josta uusimmat on @Juho_Rantala2 :n perustamia. En tähän osioon kaikkia kittejä, mitä ylempiarvoisten vippien pitäisi saada käyttää ja toisinpäin, mutta lähinnä silmiin pistää tämä uusin; Jousimies-kit on vanha, mutta sitä on lähiaikoina paranneltu. Tämän johdosta Jousimies kittiä käyttää lähes kaikki, mutta tätä en ihmettelekään. Jos tahtoo käyttää tätä kittiä, ei tarvitse edes ostaa vippiä, toisin kuin esimerkiksi tarkka-ampuja kittiä käyttääkseen tarvitsee ostaa Timantti-vip tai ylempi. Myöskin tarkka-ampuja-kit tappaa suoraan vain, jos sillä sattuu osumaan päähän. Toisin on Jousimies kitillä, se tappaa osuessaan väistämättä, riippumatta kuinka hyvin se on ladattu tai mihin pelaajassa sillä ampuu. Jousimies-kit sisältää myöskin timanttihaarniskan, tarkka-ampuja-kit vain rautahaarniskan. Näiden väittämien perusteella voisin todeta varmasti, että Jousimies-kit on kaikin tavoin parempi.
    Tähän pitää tulla muutos. Tässä muutamia vaihtoehtoja; Jousimies-kitiltä otetaan haarniska kokonaan pois, Jousimies-kitistä tulee vain Emerald-vipeille ja ylemmille tai mielestäni paras vaihtoehto, Jousimies-kitin tehoa lasketaan huomattavasti.
    On olemassa muitakin kit-arvoja, joiden pitäisi olla mielestäni vain korkeammille tai alemmille vipeille.


    Epäselvyyksiä

    Helikopterista ampuminen
    Helikoptereissa on kyltit, joissa lukee "Kämppiminen/täältä ampuminen johtaa banneihin!". Tosin jotkut ylläpidon jäsenet väittävät, että jos sattuu menemään helikopteriin ja siellä on samalla toinen pelaaja, hänet saisi ampua. Näitä ylläpidon jäseniä on muun muassa @lentsusan sekä @avrillavigne11 , mutta en todellakaan syytä heitäkään mistään, ajattelin vain listata tähän muutamat. Eli kysymys 1 kuuluu; "Onko helikopterista ampuminen sallittavaa?" Nyt tässä tarkoitan vain edellä mainitsemaani asiaa, en suinkaan helikopterissa pidempiaikaista oleilua.

    Spawnkill
    Myös tällainen ongelma on tullut huomattua, että uudistuneella Jousimies-kitillä on erittäin helppo ampua helikopteriin. Jos joku ampuu yhdestä iskusta tappavilla nuolilla helikopterin poistumisreitin eteen sarjana, ei ole kovin miellyttävää koittaa lähteä pois. Tämä myös aiheuttaa "kämppimistä" joka on myöskin kiellettyä. Kysymys 2 kuuluu; "Onko spawnkill sallittavaa?" Mielestäni spawnkill ei todellakaan ole sallittavaa, sekä tähänkin pitäisi tulla ehdottomasti muutos.

    Ampuma-aseet
    Vieläkin riittää epäselvyyksiä, esimerkiksi saako ampuma-aseilla ampua ilmasta. Tähän otan esimerkiksi mahdollisimman monipuoliset aseet; AK-47, tarkka-ampujan sniper sekä raketinheitin. Kysymys 3 kuuluu; "Jos olet ilmassa, saatko ampua maassa olevan pelaajan?"

    Kiitos kun luit kommenttini, toivoisin vastauksia sekä toimia tämän eteen. Toivoisin myöskin, ettei kukaan vastaisi viestiketjuun, jos ei asiasta ole tietoinen. Jokainen siis seisoo sanojensa takana.

    - Starly00 -
     
    Viimeksi muokattu: 17.06.2015
    Miksuli333, Tylsis ja Toadi tykkäävät tästä.
  2. Toadi

    Toadi Kerran Melondialainen, aina Melondialainen Emerald

    Viestejä:
    438
    Tykkäykset:
    317
    Pisteet:
    600
    Mc:
    Toadtoad1
    Tietääkseni saat ampua pelaajan jos olet ilmassa, mutta tietääkseni ei saa ampua jos hyppää helikopterista.
     
  3. Mrlegostar

    Mrlegostar Optimus Prime Timantti

    Viestejä:
    293
    Tykkäykset:
    157
    Pisteet:
    385
    Mc:
    Mrlegostar
    No eivippiläisillä ei oo mitään mahdollisuuksia tappaa vippiläisiä joilla on tarkka ampuja. Eli en haluaisi että jousimies olisi vipeille
     
  4. Novahot

    Novahot Something New Melooni

    Viestejä:
    416
    Tykkäykset:
    450
    Pisteet:
    600
    Mc:
    Pikkupiru_
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.